»Hvis der bare kommer en masse glade mennesker, som siger, at det må I altså gøre igen næste år, så har vi opfyldt vores væsentligste succes-kriterium.«
Anders Norup fra arbejdsgruppen bag Familiefestivalen Klinten håber selvfølgelig, at der også bliver en fornuftig økonomi, når festivalen løber af stabelen på søndag, men det er ikke det vigtigste her i premiereåret.
»Det er klart, at pengene spiller en rolle, men vi regner nu ikke med et kæmpe overskud det første år, så derfor er det altså mere vigtigt, at folk får en god oplevelse - og giver udtryk for det. Det vil jo automatisk give os lyst til at gøre det igen,« siger Anders Norup.
Han håber og tror personligt på 600-800 besøgende til festivalen, mens andre mere optimistiske gæt lyder på 1500-2000.
»Skulle vi komme deropad vil det da bare være herligt, men mindre kan altså også gøre det,« siger Anders Norup.
Festivalen har for øvrigt sørget for, at også gangbesværede vil kunne deltage på festivalen, hvor der ikke er toiletter i umiddelbar nærhed af sceneområdet.
»Vi har sørget for at få fat i en golfvogn, så gangbesværede kan blive fragtet frem og tilbage til toiletterne ved spejderhytten og sceneområdet,« siger Anders Norup.
Han har endnu ikke noget overblik over, hvor mange billetter der er solgt på forhånd,
men han forsikrer, at der udelukkende er positive tilbagemeldinger fra billetsalgs-stederne, og at rigtig mange lokale har givet udtryk for, at de kommer til festivalen.
Billetter til familiefestivalen kan købes i forsalg hos de lokale købmænd i Ulbjerg,
Skals og Møldrup samt i Brugsen i Gedsted og hos Landlyst i Sundstrup. Prisen er 100 kroner i forsalg og 150 kroner ved indgangen.
Der er gratis adgang for børn under 14 år.
I øvrigt kan man enten medbringe sin egen madkurv eller købe et måltid i en af de små boder på pladsen, mens drikkevarer skal købes på pladsen.

Kilde: Ugeavisen Skals

1
0
1
s2smodern
Gå til toppen