Det var topmotiveret UIF mandskab der ankom til Overlund Stadion. Der skulle tages revanche for nederlaget til Skals uden forinden, og ikke mindst det store nederlag sidst mod netop HIF-OGF. En god forberedelse og opvarmning resulterede også i en perfekt start for UIF. Allerede inden kampens første 10 min havde UIF bragt sig foran 0-2. To velspillede angreb blev headet og sparket i kassen af først Nygård og topscorer Claus Bis (læs "Gøg & Gokke") En rigtig god start af gæsterne, som i kampens indledning sad på begivenhederne. De fleste nærkampe blev vundet og flere gode angreb blev sat i scene. Midt i halvlegen gav UIF dog slip på kontrollen af kampen og hjemmeholdet kom frem til flere muligheder, men deres træfsikkerhed manglede en del. Efter 35 min blev UIF tildelt et gult kort, da Michael P  sparkede bolden væk efter der var fløjtet, og et min senere "snakkede" Nygård sig også til en 10 min, s udvisning. Begge gule kort luner vist godt i bødekassen !! Ni mand i resten  af halvlegen og HIF-OGF fik også reduceret i denne periode, hvor der ellers blev kæmpet forbilledligt af de øvrige UIF spillere på banen.

Fra 2. havlegs start var der igen kontrol fra UIF,s side. Et kvarter inde i halvlegen var kampen reelt afgjort af to hurtige scoringer. Først udnyttede Michael P et fint oplæg fra Mikkel M efter en hurtig omstilling, og kort efter begik hjemmeholdet straffe og Allan C udnyttede sikkert fra pletten. Nu benyttede UIF muligheden for en masse udskiftninger, så der blev spilletid til hele bænken. Kort før slutfløjt kom kampens to sidste scoringer. Først direkte på frispark en reducering til hjemmeholdet, som en ellers velspillende Morten K før har reddet, og til sidst en kontra scoring af Claus Bis til kampens resultat 2-5.
Et super resultat og en fin indsats over hele linjen, hvor dog en spiller markerede sig stærkt. Peter Bis løb med dagens stemmer efter en solid indsats, hvor han ikke lod nogen komme forbi.

1
0
1
s2smodern
Gå til toppen