Det var med store forventninger, at vi endelig igen skulle optræde på hjemmebane. Tre udekampe i træk havde givet ni point efter sejre på 2-3 hver gang. Så selvtilliden var i top til opgøret mod Skals FF, selvom gæsterne kom med en flot sejr over førerholdet fra Farsø.
1. halvleg blev en rodet affære hvor den kraftige blæst og megen nedbør satte sin dæmper på det polerede spil. Skals var mest i boldbesiddelse dog uden de store nævneværdige chancer, hvorimod UIF havde et hovedstød på stangen af topscorer Claus B.

Det var en flok frysende spillere der kom til pause efter den våde første halvleg. Frisk tøj og varm te og spillerne var klar igen. UIF skulle nu ud i den stride modvind, men vejret var faldet til ro og det havde ikke den store indflydelse på spillet nu. Men Skals var stadig tændte og troede på deres muligheder i kampen. De fleste nærkampe og anden bolde gik til de grønne, og efter en time fandt kampen sin afgørelse. Kandee fik uhindret lov at passere tre UIF spillere, som ikke fik ordentlig tacklet af, og hans tværbold fik Kim Bager skubbet ind over stregen.  Nu var det virkelig op af bakke, og gæsterne øjnede en overrasskende sejr på udebane.  UIF rokerede lidt rundt på brikkerne dog uden den ønskede effekt . Udligningen udeblev, på trods af flere tilløb til gode chancer, og Skals kunne rejse sydpå med tre gode point i bagagen. Ikke voldsomt ufortjent, men UIF kunne med lidt held og konsekvens godt have fået  udbytte af kampen, selv på en dag hvor flere spillere og holdet som helhed var under vanligt niveau.
Næste gang gælder det HIF-OGF på udebane. En svær opgave, hvor vi har revanche tilgode efter et stort nederlag på hjemmebane. Men de kommer til kampen med tre sejre på stribe, så der venter uden tvivl et hårdt slag.


Serie 4 fik i weekenden endnu en sejr, den sjette kamp i træk uden nederlag. På udebane blev det til en 2-3 sejr over Hersom Bjerregrav. En klog og disciplineret indsats gav gevinst, og nu er billetten til serie 4 allerede fornyet to runder før tid, og vi er endnu ikke ude af kampen om den ene plads i serie 3. *** !! Super godt gået. Målscorer for UIF serie 4 var Brian C med 2 og en fra Gunner Bak.


Serie 6 fortsatte også deres fornemme stime med sjette sejr i træk og dermed fastholdelse af første pladsen. Sejren lød på 2-1 over rivalerne fra Borup.
Målscorer var Søren F og et selvmål.  Næste kamp giver også tre point, da holdet vinder uden kamp mod Borup 2. 

1
0
1
s2smodern
Gå til toppen