Efter en fremragende holdindsats i Bjerringbro, hvor vi var i undertal i en time og alligevel hev alle 3 streger med hjem til Ulbjerg skulle holdet forsøge at vinde udebane lokalopgøret mod Møldrup/Tostrup IF. Møldrup som slog os i sæsonpremieren, men er herefter gået en smule i stå. Til dagens kamp var det Simon Haubro som skulle stå da jeg desværre fik 1 spilledags karantæne, for den ekstremt tynde udvisning i Bjerringbro. Men ellers var det et godt besat Ulbjerg mandskab dog uden Niels Klausen, som var rejst på ferie.

Oplægget til kampen var at der skulle point med hjem og så skulle der gås til den. Ulbjerg startede rigtig godt og pressede Møldrup tilbage. Faktisk sad vi stort set på alt til at starte med. Vi fik et mål annulleret for offside, måske lidt tvivlsom men alligevel kom vi foran både 1-0 og 2-0 indenfor det første kvarter, begge scoringer sat ind af Claus Bisgård, som åbenbart har glemt sin måltørke og nu har bombet 6 mål i 3 kampe. Herefter stoppede vi med at spille fodbold og Møldrup kom bedre med i kampen, dog uden at spille sig til nogle åbne chancer.

Alligevel skulle det blive til en Møldrup reducering, hvilket skete ved en fejl fra vores side. En lidt for kort tilbagelægning til Simon blev opfanget af Mark Duch som kunne trille den i det tomme mål.

Øv øv tænkte vi, nu gik det lige så godt. Men vi fik igen bedre fat og var rigtig farlige via indlæg fra vores kanter Michael Ørris og Kasper Pedersen. Kort inden pausen kommer vi på 3-1 efter et hjørnespark. Dejligt at gå til pausen med fornyet tro på sejren.

2. halvleg blev dog ikke nogen spillemæssig succes. Vi kom til at stå for langt tilbage på banen og sparkede for mange lange bolde. Møldrup lagde derfor pres på os og kom til en del indlæg og hjørnespark. De fik da også reduceret da vi ikke fik sparket et indlæg ordentlig væk og så blev det resterende kvarter noget febrilsk. Kasper Ø fik gult kort lige efter han var kommet ind for en lidt for satset tackling. Der var slet ingen grund til der skulle være spænding om resultatet for vi burde have kørt sejren hjem i sikker stil. Michael Ørris og Thomas Ørris havde begge gode forsøg i 2. halvleg, som med lidt mere held nok burde have været omsat til scoringer.

Men sejren fik vi hevet hjem og sågar var det vores 3. 3-2 sejr på udebane i træk. Utrolig vigtig med 3 point mere på kontoen i rækken hvor alle kan slå alle. Således ligger vi på en delt førsteplads sammen med 3 andre hold. Der venter derfor 6 resterende kampe som bliver rigtig spændende. Næste kamp er lørdag den 3/10 kl. 16.00 hjemme mod Skals. Vi skal være klar på dagen så vi kan få en ny sejr, men Skals vil komme med massere af energi, da de også har brug for point.

Vi håber på stor opbakning til lokalbraget lørdag kl. 16.00 på Ulbjerg stadion.

1
0
1
s2smodern
Gå til toppen