Søndag eftermiddag på Borup stadion spillede SUB 09 damer top opgør mod B 67. En meget vigtig kamp som SUB gerne skulle vinde for at beholde deres 1. plads. B 67 kom stormende frem fra start og det stressede hjemmeholdet en del og der blev kæmpet hårdt om hver eneste bold. B 67 startede kampen bedst med mest spil, dog uden de store chancer. Men langsomt kom hjemmeholdet mere ind i kampen. SUB kom foran 1-0 på mål af kun 15 årige Helene Thorsager inden B 67 kort efter svarede igen ved at score direkte på frispark. Derefter bølgede kampen frem og tilbage. Efter 30 min spil var det igen Helene Thorsager som var ihærdig og som med 2 mål inden for 5 minutters spil scorede 2 mål. Blot 1 minut før pausen scorede B 67 på straffe begået af Dorthe Østergaard. Pia Jacobsen var ellers meget tæt på at redde skuddet men stillingen var således 3-2 til SUB ved pausen.

2. halvleg bød ikke på de chancer til nogle af holdene men et kvarter før slutfløjt var Helene igen på spil. Hun sled sig fri i højre side og spillede bolden en foran mål hvor Mette Holst kom foran sin mand og afgjorde kampen til slutresultatet 4-2. Meget vigtige 3 point var dermed i hus. Det var en kamp hvor der fra begge hold blev gået til stålet.


SUB 09 2.

Torsdag var 2. holdet i Kjellerup og vandt fortjent 4-1.Kampens spiller den aften blev Gitte Thorsager som virkelig har en vilje og gejst og en rigtig målnæse.

1
0
1
s2smodern
Gå til toppen