Om det er nisser, der har været på spil eller blot en utålmodig Ulbjerg-borger vides ikke, men det er tilsyneladende svært at stå for fristelsen i at åbne KFUM-spejderne i Ulbjergs offentlige julekaldender før tid.

Første gang var i weekenden den 5. og 6. december, hvor nogle låger i julekalenderen blev åbnet før tid, og natten til lørdag blev der så igen åbnet to låger.

Derudover mangler indholdet fra et af rummene bag lågerne - et af spejdernes fotos - og låge nummer 16 er der såmænd heller intet spor af. Natten til søndag var de utålmodige igen på spil, og her blev åbnet cirka ti låger, og desværre er mange af billederne bagved blevet beskadiget.

»Vi har i år sat 12 fotos fra spejderaftener og også andre fotos i. Derudover har alle spejderne hver lavet en tegning til kalenderen, men de kommer til at se langt efter deres tegninger i år, for de er væk. Kan det være rigtigt, at der ikke skal være en julekalender i Ulbjerg til næste år?,« spørger spejderleder Annette D. Christensen, der sammen med en anden spejderleder Erik Ambrosius og formand Lis Pedersen, er godt trætte af de natlige pilfingre.

 

Kilde: Viborg Stifts Folkeblad

1
0
1
s2smodern
Gå til toppen