To kolde og forkomne killinger blev fundet ved busstoppested - formentlig efterladte


I stedet for motorstøj og knasende sne under fødderne, var det en noget anderledes lyd, der fangede Nina Mikkelsens opmærksomhed, da hun i onsdags stod og ventede på bussen til Viborg på Løgstørvej lige inden Ulbjerg.

En sagte kattemiaven henledte opmærksomheden på en grøn foderstation til naturens dyr, og Nina Mikkelsen fik her øje på to forkomne killinger, der havde brugt foderbeholderen til at søge ly i.

»De er meget vant til mennesker, og det er tydeligt, at de ikke er vildkatte fra en gård,« siger Nina Mikkelsen, der ikke er i tvivl om, hvordan kattene er havnet i den grønne foderbeholder.

 

Killinger efterladt i kulden

 

»Der er da nogen, der bare har vippet dem af der, og det kan gøre mig frygtelig harm,« lyder det fra Nina Mikkelsen, og bakkes op af datteren Janni Mikkelsen.

Kattekillingerne, der efter størrelsen at dømme, er fra et efterårskuld, bor nu i familien Mikkelsens fyrrum i en halmforret papkasse. Her bliver de, indtil de har spist tilstrækkeligt og har fået varmen igen, og efterfølgende får de så selskab af gårdens andre tamme katte, der bor i stalden i et kæmpe halmballe-skjul.

 

Kilde: Viborg Stifts Folkeblad

 

1
0
1
s2smodern
Gå til toppen