Årets Kringlefest i Ulbjerg bliver et miks af gamle, kendte aktiviteter, men også helt nye tiltag er på programmet. Arbejdsgruppen bag Kringlefesten er ved at have færdiggjort årets program, og uge 24 byder blandt andet på kirkekoncert om torsdagen og træskobal om fredagen.
Programmet i år bærer også præg af at arrangørerne har forsøgt at gøre en ekstra indsats for børn og unge.
Lørdag den 13. juni er der derfor »Talentshow 2009« i festteltet, hvor alle børn og unge opfordres til at medvirke.
Ideen er opstået efter at Ulbjerg Skole holdt emneuge om selvværd tidligere på året. I ugen arbejdede alle børn på tværs af klasser med at finde frem til hvad der skal til for at føle sig mere værd som menneske. Ugen blev afsluttet med et talentshow, hvor de fleste børn i grupper eller alene optrådte på scenen. Arrangementet blev en stor succes som arrangørerne af Kringlefesten gerne vil følge op på med endnu et talentshow. Hvadenten man er til sang, dans, trylleri, stand-up har man nu chancen for at vise hele byen sin kunnen, og det er kun fantasien der sætter grænser.
Derudover byder byfesten på ungdomsdiskotek lørdag aften med en dj fra Viborg, og lørdag formiddag står borgerforeningen for femkamp, hvor to voksne og to børn på hvert hold dyster mod hinanden.
Ingen Kringlefest uden en kringlevrider, og arrangørerne opfordrer alle til at komme med forslag til hvem der kunne være prisen værdig.
Man kan aflevere sit forslag i forslagskassen hos købmanden indtil den 25. maj.

 

Kilde: Ugeavisen Skals

1
0
1
s2smodern
Gå til toppen