Det har været en perfekt weekend for Ulbjerg IF, da alle klubbens herresenior hold vandt deres respektive kampe. Speciet Farsø har stået for tur, da både serie 2 og 4 var på besøg og i begge tilfælde drog hjem med 3 point.

 

Serie 2:

Ovenpå den fine indsats sidst hjemme mod TVS, skulle UIF følge op med endnu en stor præstation på udebane mod Farsø, som km til kampen med tre sejre på stribe. Igen var der lidt rokeringer på holdet grundet ferie og afbud. Men starten på kampen levede bestemt ikke op til vores aftaler og forventninger til kampen. Allerede efter små 20 min var hjemmeholdet i spidsen med 2-0. Tilmed på to foræringer fra vores side. Det første efter et langt udspark, som ikke blev ekspederet væk, og som efterfølgende udløste et straffesspark. Kort efter var det galt igen, da en bold igen for løst blev headet ind foran mål, hvor hjemmeholdet prompte udnyttede gaven fra UIF. Nu var det lidt med bange anelser at man fulgte de næste minutter, men heldigvis fik UIF sig kæmpet tilbage i kampen. På den ujævne bane begyndte der at komme gang i kombinationerne, og efter ca 35 min fik UIF reduceret ved Claus B, der resolut udnyttede det fine forarbejde fra Erik N. Kort før pausen var ”Gøg & Gokke” på spil igen og et mønster angreb blev igen udnyttet af Claus B, og troen på point var vendt tilbage.

Kort efter pause teen slog bette Bis til igen. Fra venstre side slog Mikkel M et perfekt indlæg ind i panden på Claus, som sikkert headede indlægget i nettet til stor jubel blandt spillerne og på bænken. En miserabel start på kampen var vendt, og nu blev der virkeligt arbejdet hårdt over hele banen, hvilket også midt i halvlegen kostede Mikkel M et gult kort, og dermed 10 min i straffe boksen. UIF havde yderligere en kæmpe mulighed for at lukke og slukke, men afslutningen fra Thomas P alene med målmanden var for svag og det blev ved en sejr på 2-3 til UIF, på trods af et pres fra hjemmeholdet til sidst.

En meget vigtig sejr, retfærdig eller ej, men denne gang gik det heldigvis vores vej. Noget tyder på vi er havnet i en pulje hvor alle kan slå alle, og at det er dagsformen og holdet med den rigtige indstilling der vinder. Næste kamp er på udebane mod puljens tophold fra Bjerringbro på lørdag kl 15.30.

 

Serie 4:

Som sagt gæstede Serie 4 også Farsø, og det gav en sikker sejr på 0-4. Selvom de tre sidste mål først faldt i kampens sidste 10 minutter. UIF kunne gå til pausen foran med 1-0 efter en hovedstøds scoring af Brian C. Føringen holdt som sagt længe og i de sidste minutter scorede Lars N og Søren F to gange til slutresultatet. Igen her en meget vigtig sejr, som gav luft til nedrykningspladserne. Serie 4 optræder søndag kl 17.00 hjemme på Ulbjerg Stadion mod TVS.

 

Serie 6:

Serie 6 sluttede weekenden med en fornem holdindsats som gav en flot sejr over HVH, som før kampen havde maksimum point og en målscore på 18-2 ! ! Kampens resultat blev 2-1 til UIF efter scoringer af Teddy K i første halvleg og af debutant Rasmus Emil. Reduceringen faldt først få minutter før tid på et noget tvivlsomt dømt straffespark. Den gode stime skal udbygges næste søndag når Fjelsø kl 11.00 gæster Ulbjerg Stadion.

 

Det kan nævnes at imellem kampene kl 11.00 (serie 6) og kl 17.00 (serie 4)  spiller Sub 09 på Ulbjerg stadion kl 14.00. Vi kan næsten ikke vente og følge op på denne fine weekend.

1
0
1
s2smodern
Gå til toppen