Folkedanserne i Ulbjerg får i denne uge besøg af venskabsforeningen fra Strand Kommune i Norge. Kristi himmelfartsdag er der arrangeret besøg på Hjerl Hede, hvor både norske og danske dansere giver opvisning.
Fredag er der besøg i Brunshåb Gl. Papfabrik og om aftenen er der festmiddag i forsamlingshuset, inden afrejsedag lørdag.
Selv om folkedanserne har holdt afslutning skal medlemmerne danse både ved Ulbjergs byfest, Kringlefesten, både i forbindelse med optoget og senere på dagen på festpladsen, samt ved Høstdagen på herregården Hessel den 2. august.
Fra Ulbjerg og Omegns Folkedanserforening kan endvidere nævnes, at foreningen for nylig har holdt generalforsamling. Her blev der valgt to nye medlemmer til bestyrelsen. Det er Niels Peter Vistisen og Sonja Tolstrup, der blev valgt i stedet for Verner Olesen og Herluf Vinther. De ønskede ikke at modtage genvalg og takkede af efter henholdsvis otte og 12 år i bestyrelsen.
Bestyrelsen er senere blevet konstitueret. Kristen Lauritsen fortsætter som formand, Niels Peter Vistisen blev næstformand, Anni Elkjær kasserer, Anette D. Christensen sekretær og Sonja Tolstrup er menigt bestyrelsesmedlem.

 

Kilde: Ugeavisen Skals

1
0
1
s2smodern