Motionscenteret i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter er i disse dage ude af funktion, men det er dog positive omstændigheder, der gør at det populære motionscenter er lukket ned sommeren over.
For øjeblikket er frivillige kræfter nemlig i gang med at installere et nyt ventilationssystem, der skal komme de mange brugere til gode i de lokaler, der engang husede skolens gamle gymnastikssal.

Det forlyder, at der for øjeblikket er stor interesse for at bruge motionscenteret, og specielt spinning er en disciplin, der nyder stor opbakning fra byens borgere. Også flere gæster fra de omkringliggende småbyer fatter interesse for faciliteterne, idet der ellers er langt mellem motionscentrene på egnen.
»Der var ellers lidt betænkeligheder ved, om det kunne gå med et motionscenter i Ulbjerg, men det går godt,« fastslår Kristen Lauritsen, der er bestyrelsesmedlem i Ulbjerg Kultur og Fritidscenter.
En stor del af midlerne til det nye ventilationsanlæg kommer fra Viborg Kommune, der har bevilget 50.000 kroner til anlægget.

 

Kilde: Ugeavisen Skals

1
0
1
s2smodern
Gå til toppen